Plébános, káplánok

Plébános, káplánok

Hozdik Zsolt

A festőiskolájára és csodálatos természeti környezetére méltán büszke, valóban festői Nagybányán születtem, Máramaros megyében, a mai Románia területén, 1971. május 17.-én. Családunk elég nehéz körülmények között élt. 1956-ban nagymamámat súlyos börtönévekre ítélték, mivel az általa szervezett magyar irodalmi kör keretei között elszavalta Wass Albert „Üzenem haza” című versét.

Tovább
Berki József

1977.05.11-én születtem Salgótarjánban. Az általános iskolát és a középiskolákat is itt végeztem el. 1996-ban Érettségiztem a Stromfeld Aurél Műszaki Szakközép Iskolában. 1997-ben Gépszerelő és Karbantartó szakon Technikusi minősítést szereztem. 1997-től a Salgótarjáni BRG-ben majd a Gyöngyösi Lear Corporation gyárakban dolgoztam 2001-ig.

Tovább
Csorba Dávid

Csorba Dávidnak hívnak, a Bács-Kiskun megyei Kalocsán születtem 1990. augusztus 22-én. Édesanyám élelmiszer-eladó egy kalocsai üzletben. Édesapám a MÁV Zrt. alkalmazottja, beosztását tekintve váltókezelő. Egy nővérem van, aki Budapesten él férjével, Anett jelenleg egy bank követelésbehajtási osztályán dolgozik.

Tovább